website

Povestea MARAI a început în octombrie 2020, însa abia după 6 luni de testat, planificat și experimentat am lansat proiectul pe piața din România. MARAI este povestea mea, este povestea ta, povestea tuturor celor care vor sa se simtă unici atunci când poarta bijuterii care își vor lasă amprenta asupra oricărei ținute.

 

MARAI a început ca o joaca de fapt, joaca fiind la baza acestui concept, chiar si a numelui. Mi-am dorit ca numele business-ului sa fie ușor de reținut, din maxim 5 litere si cu siguranță să aibă un impact și o semnificație pentru mine. Povestea numelui a început într-o seara in care încercam să pun pe hârtie proiectul, să mă identific 100% cu acesta și, brusc, mi-am adus aminte cu drag de copilăria mea, de momentele în care ai mei mă strigau “Mara” sau “Măruța”, acesta fiind cel de-al doilea prenume al meu. Atunci am știut ca MARA trebuie sa fie parte de fapt din proiect si dintr-o joaca de cuvinte am alăturat inițiala prenumelui meu, Izabela. Așa a apărut MARAI, dintr-o joaca de copil, în miez de noapte, atunci când nu puteam sa dorm pentru ca aveam prea multe idei legate de business. MARAI reprezinta întoarcerea adultului in copilăria fără griji.

În martie 2021 am lansat brandul pe piață, o lansare cu multe emoții pentru că nu știam cum va fi perceput acest tip de produs in România. Sincer, a fost un succes, mult mai bine decât ne așteptam sau ne imaginam atunci când conturam proiectul.

Ne dorim să oferim, în primul rând, produse de calitate care să reziste cât mai bine trecerii timpului, produse unice, într-un stil cât mai minimalist, ușor de asortat cu orice ținută și, cel mai important, ne dorim să lăsăm o amprentă cat mai mică asupra mediului înconjurător. Pentru noi, sustenabilitatea este o componentă foarte importantă a business-ului.

Adaugat in lista ta de preferinte:
Lista preferinte
Ai adaugat acest produs in cos: