Livrare si Retur

Livrare

Articolele sunt expediate la adresa indicata in momentul plasarii comenzii. Livrarea articolelor se realizează prin Curier in termen de 3-maxim7 zile lucratoare. Timpul de livrare variaza in functie de disponibilitatea produselor. Pentru expedierea urgenta a coletelor, va rugam sa ne contactati pe mail/ telefon. 

Ridicare personala

Dacă optezi pentru ridicarea personală, comanda poate fi ridicată de la urmatoarea adresă: str. George Vâlsan, nr. 39, Sector 6, București( la 5 minute de metru Crangasi). După confirmarea și pregătirea comenzii, urmează să te contactăm prin SMS/ telefonic / mail pentru a stabili data și ora potrivită pentru ridicare. 

Confirmarea comenzii

Când trimiteți comanda vom trimite prin e-mail o confirmare a comenzii preliminare. Când comanda a fost ambalată, veți primi un al doilea e-mail cu confirmarea comenzii finale.


Costul de expediere

 Destinație

    Preț

 România, comenzi mai mici de 249.90 lei 

    24 lei  / 14 lei

 România, comenzi mai mari de 250 lei  

      0 lei 

 Uniunea Europeană   

    15 EUR 

 

Termenul de livrare aproximativa

 Destinie

 Termen livrare   

 România

    2-7 zile lucrătoare   

 Uniunea Europeană    

    10-21 zile lucrătoare  


Retur

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.marai.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.marai.ro.
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Taxa de transport pentru returnarea produsului o veți plăti curierului odată ce ajunge la dumneavoastră. Produsele trebuie să fie nefolosite si nedeteriorate. In cazul in care produsele vor fi restituite, se va rambursa clientului doar pretul platit pentru produsele comandate, fara costurile de transport respectiv curierat. Costurile de transport vor fi suportate integral de catre client, iar in cazul unui retur, acestea nu vor fi rambursate clientului.

Pentru produsele returnate rambursarea banilor se va realiza în termen de 10 zile lucrătoare de la receptionarea acestora.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.marai.ro 

Produs gresit dau deteriorat

În ceea ce privește posibilele reclamații, întotdeauna puteți să ne contactați la 0733.209.936 sau contact@marai.ro înainte de a trimite înapoi produsul. Articolul trebuie să fie returnat în 14 zile cu o explicație a cauzei returnării sau a defectului.

 

Date de identificare companie si contact:

MARAI.ro  este reprezentat prin MARAI NETWOTK SERVICE S.R.L., cu sediul în STARCHIOJD, Strada Principala, Nr.54, Judet Prahova Cod fiscal 45691852

Mail: contact@marai.ro

Cont Bancar: RO53 INGB 0000 9999 1224 0872, deschis la ING Bank 

Adaugat in lista ta de preferinte:
Lista preferinte
Ai adaugat acest produs in cos: